luni, 27 decembrie 2010

9 noiembrie – Soprana Miho Yoshimura


Venita special din Japonia pentru cea de-a zecea editie a Festivalului Zilele Culturii Nippone la Cluj-Napoca, soprana Miho Yoshimura, a sustinut un prim concert pe Motilor 48. Recitalul a cuprins cantecele: Shu yo hito no nozomi no yorokobi yo, Ave Maria, Solveijgs Lied, Pie Jesu, Itsukushimi fukaki, Kojo no tsuki, You raise me up, Shu no inori si Amazing Grace. A fost o reprezentatie extraordinara.


  
De asemenea a cantat si piesa Make us one in limba engleza si in limba romana in varianta tradusa de d-ra Minodora Buta.


In final toata sala a cantat :
 “Fa-ne una, Fa-ne una
  Duhule Sfinte, fa-ne una.
  Lasa dragostea-ti sa curga in noi,
  Suntem una in Tin`. “
Toate cantecele au fost acompaniate la pian de d-na Hanna (Ishikawa) Mereuta. Marturisirile d-rei Yoshimura intercalate printre piesele muzicale interpretate au dat un colorit aparte concertului. Prezenta fiind la primele cinci editii ale festivalului, aceasta editie, cea de-a zecea, a constituit un bun prilej de rememorare a concertelor trecute si a timpului petrecut impreuna cu prietenii romani.
La finele concertului a ajuns de la Bucuresti si d-l Kawai insotit de invitatii de la Takasako, d-l pastor Tezuka Masaaki care a adus un salut,  si formatia de Koto “Beautiful Harpists".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu