marți, 22 octombrie 2013

Invitatie - Sambata, 26 oct. - Curiozitati despre Japonia

Japonia este o tara a contrastelor, o lume in care lucrurile care noua ni se par obisnuite ar putea parea ciudate si vice-versa; in care se pot intalni curiozitati diverse, atat in ce priveste cultura si tehnologia, cat si in viata de zi cu zi a japonezului de rand.
                   Va invitam sambata, 26 octombrie, orele 18:00 - 21:00, la obisnuita adresa, str. Calea Motilor, nr. 48, sa aflam o serie de lucruri interesante despre Japonia, intr-o intalnire pe  care am numit-o “Curiozitati despre Japonia”. Vom afla atat lucruri fascinante, cat si unele aparent amuzante, incercand astfel sa intelegem mai bine lumea japoneza, care ne fascineaza.
                   Va asteptam cu drag la aceasta intalnire!
                                     Organizatorii,
                                                        Cercul “Prietenii Japoniei”

P.S. Din motive organizatorice, am aprecia daca ati confirma in timp util prezenta dumneavoastra la aceasta intalnire! Multumim!

P.P.S. Datorita numarului tot mai mare de abonati la newsletter-ul nostru, si a unor modificari in conditiile de expediere a email-urilor in masa facute de Yahoo!, ne este tot mai dificil sa trimitem email-uri tuturor abonatilor nostri, uneori imposibil. Daca doriti ca in continuare sa primiti email-uri informative cat mai prompt, va recomandam sa va alaturati grupului nostru Yahoo!: cercul_prietenii_japoniei@yahoogroups.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu