marți, 29 octombrie 2013

Evenimente culturale in perioada 28 oct. - 1 nov. 2013

Dorim sa va aducem la cunostinta care sunt activitatile ce vor avea loc in aceasta saptamana, saptamana 28 oct. - 1 nov. la Ceainaria cu specific japonez, “Sakura”, situata pe  Str. Calea Motilor, nr.48. Acestea sunt dupa cum urmeaza:
                   - Marti, 29 oct., orele 18:00 - 19:30 - Cenaclu literar de poezie japoneza in trei versuri si 17 silabe, Haiku. Vom compune si vom recita astfel de poezie, in atmosfera placuta a ceainariei.
                   - Miercuri, 30 oct., orele 17:30 - 20:00 - Proiectie de film japonez. In colaborare cu dl. prof. Dan Pop si alti pasionati de cinematografia si cultura japoneza, vom viziona impreuna filmul japonez “Dolls”, in regia lui Takeshi Kitano, un film psihologic extrem de interesant, despre societatea japoneza contemporana. Dupa vizionarea filmului va urma un moment de discutii.
                   - Vineri, 1 nov., orele 18:00 - 19:30 - Club de sah japonez, Shogi. Vom juca impreuna acest joc interesant, asemanator cu sahul european, insa care lasa loc strategiilor mai elaborate datorita regulilor putin diferite. Va anuntam de asemenea ca in una din intalnirile urmatoare urmeaza sa organizam o competitie.  Oricine este binevenit.
                   Va asteptam cu mare drag la aceste activitati, si oricand la ceainarie la o ceasca de ceai japonez cald, cu prietenii.
                                     Organizatorii,
                                                        Cercul “Prietenii Japoniei”


P.S. Datorita numarului tot mai mare de abonati la newsletter-ul nostru, si a unor modificari in conditiile de expediere a email-urilor in masa facute de Yahoo!, ne este tot mai dificil sa trimitem email-uri tuturor abonatilor nostri, uneori imposibil. Daca doriti ca in continuare sa primiti email-uri informative cat mai prompt, va recomandam sa va alaturati grupului nostru Yahoo!: cercul_prietenii_japoniei@yahoogroups.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu