vineri, 4 octombrie 2013

Evenimente culturale in per. 1-5 oct.

Am intrat deja, de o vreme, in melancolicul dar frumosul anotimp, toamna. Bobocii de toamna - proaspetii studenti - au inceput sa apara la Cluj iar linistea, nemaisimtindu-se ca acasa in viul oras, a disparut din nou pentru o perioada. Incepe un nou an studentesc, cu noi lastari de viata, care asteapta sa creasca si sa isi gaseasca rostul si calea pe acest Pamant. Haideti sa ii incurajam si sa le facem inceputul de calatorie unul cat mai incurajator si mai frumos, pentru ca pe viitor sa vedem in jur roada bogata a acestor lastari!
                   De vreme ce timpul merge inainte, mergem si noi odata cu el, dorind sa va anuntam ca incepand din data de 1 octombrie, Ceainaria cu specific japonez, “Sakura”, situata pe str. Calea Motilor, nr. 48, a reintrat in programul obisnuit, ceainaria fiind acum deschisa de luni pana vineri, intre orele 12:00 - 20:00. (cu o exceptie: sambata, 5 octombrie, ceainaria va fi deschisa!)
                
                  In saptamana aceasta, (1 - 5 octombrie), va avea loc clubul de sah japonez, numit shogi, vineri, 4 octombrie, intre orele 18:00 - 19:30. Ne vom relaxa jucand shogi si savurand o ceasca de ceai cald, in atmosfera placuta a ceainariei cu specific japonez.
                  
                   Va asteptam cu drag la ceainarie si la activitati!
                                      Organizatorii,
                                                        Cercul “Prietenii Japoniei”


P.S.  Studentilor, bine ati revenit la Cluj!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu