vineri, 11 octombrie 2013

Evenimente culturale in perioada 14-18 octombrie

                   Ne astepta o saptamana plina de activitati la Ceainaria cu specific japonez, Sakura”, la care dorim sa va invitam cu acelasi drag ca de fiecare data. Va anuntam ca in saptamana 14 - 18 octombrie, la ceainarie vor avea loc urmatoarele activitati:

- Marti, 15 octombrie, orele 18:00 - 19:30 - Club de desen - Pasionatii de arta desenului sunt invitati sa deseneze impreuna cu noi, pe o tema pe care o vom afla in cadrul activitatii;
- Miercuri, 16 octombrie, orele 17:30 - 20:00 - Proiectie de film japonez vechi - Rashomon - Akira Kurosawa. Vom viziona acest film japonez foarte cunoscut, in regia renumitului regizor, dupa care vom avea un moment de discutii pe baza filmului, impreuna cu invitatul nostru special, dl. prof. Dan Pop, pasionat de cultura si in special de filmografia japoneza.
- Vineri, 18 octombrie, - orele 16:00 - 17:30 - Atelier origami+kirigami, pentru copii. Vom realiza un                         model  de cutiuta pe care o vom decora cu modele kirigami. 
Taxa de participare este de 5 lei /copil

            - orele 18:00 - 19:30 - Club de sah japonez, Shogi. Va invitam sa va relaxati           impreuna cu noi, jucand acest joc japonez interesant. 
Atat cunoscatorii cat si   curiosii sunt bineveniti!


                   Va asteptam cu drag la aceste activitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu