joi, 3 aprilie 2014

Un timp pentru suflet, pentru Ikebana

Va invitam sambata, 5 aprilie, orele 18:00 – 21:00, la obisnuita noastra adresa, pe str. Calea Motilor, nr. 48, la o intalnire de cultura japoneza deosebita, in tonul primaverii, unde tema aleasa este Ikebana – arta aranjarii florilor

Vom afla mai multe lucruri despre aceasta arta japoneza, raspandita azi in intreaga lume, origini, reguli, principii, scop si alte lucruri care ne vor ajuta in final sa putem incerca sa realizam si noi, fiecare, propriul aranjament. Pentru acest atelier suntem nevoiti sa percepem, o taxa de participare de 12 lei/participant, pentru materialele folosite. De asemenea, daca doriti sa pastrati aranjamentul, va rugam sa va aduceti propriul vas pentru aranjament. Daca doriti sa realizati un aranjament floral original, puteti sa va aduceti propriile flori si propriul vas. In cazul acesta nu vom percepe taxa de participare.
Din motive organizatorice, va rugam sa confirmati in timp util prezenta dumneavoastra la aceasta intalnire si daca va veti aduce propriile flori sau nu, pentru a evita risipa, acesta fiind unul din principiile japoneze! :)
Asteptam cu interes sa vedem creatiile voastre!
Aici puteti urmari si calendarul activitatilor pentru luna in curs, luna aprilie, activitati ce vor avea loc la Ceainaria cu specific japonez, “Sakura”.

                                        Va asteptam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu