luni, 28 aprilie 2014

Calendarul activitatilor - Mai 2014

Avem placerea sa va invitam din nou sa luati parte la evenimentele cultural japoneze proiectate pentru luna florilor: 
Mai multe detalii despre evenimentele noastre aveti si aici:
In saptamana 28 aprilie – 2 mai, la Ceainaria cu specific japonez, “Sakura”, situata pe Str. Calea Motilor, Nr.48, vor avea loc urmatoarele activitati si evenimente:
-          Luni, 28 aprilie, orele 18:00 – 19:30 Cenaclu de poezie japoneza, Haiku. 
-          Marti, 29 aprilie, orele 18:00 – 20:00Tea Party in KimonoVa invitam sa ne relaxam si sa ne cufundam cat mai adanc in lumea nipona, intr-o seara in care dorim sa uitam de toate framantarile si grijile de zi cu zi, si sa ne simtim bine unii in compania altora. Pentru aceasta seara, tinuta obligatorie va include elemente japoneze, sau cel putin asiatice. Daca nu detineti o costumatie potrivita, Cercul “Prietenii Japoniei” va pune la dispozitie contra unei donatii, un numar limitat de yukata si kimono-uri. La acest eveniment, taxa pentru inchiriere va fi:
o   20 lei – yukata (10 lei inchiriere + 10 lei asistenta in imbracare);
o   50 lei – kimono (30 lei inchiriere + 20 lei asistenta in imbracare).
Vom pune la dispozitie spatiu pentru imbracare pentru toti participantii.
In cazul in care doriti sa inchiriati un kimono/yukata, va rugam sa ne anuntati in timp util, urmand sa va comunicam ora la care va fi nevoie sa va prezentati pentru imbracare.
-          Miercuri, 30 aprilie, orele 18:00 – 19:30 Cerc de lectura japoneza. Vom discuta si vom afla lucruri interesante pe baza romanului “Valsul Florilor” de Yasunari Kawabata, care va fi citit de catre participanti in prealabil.
-          Vineri, 2 mai, orele 18:00 – 19:30Club de sah japonez, Shogi.
                     De 1 mai ceainaria va fi deschisa!

In   saptamana 5 – 9 mai, la Ceainaria cu specific japonez, “Sakura”, situata pe Str. Calea Motilor, nr. 48. Acestea sunt:
-          Marti, 6 mai, orele 18:00 – 19:30Atelier origami pentru incepatori – Cu ocazia sarbatorii baietilor, Tango no Sekku, ce are loc in 5 mai in Japonia, vom realiza la ceainarie ornamente Koinobori – steaguri in forma de crap, in miniatura, din hartie.
-          Vineri, 9 mai, orele 18:00 – 19:30 – Club de sah japonez, Shogi.
Va dorim in aceasta luna sa fiti mai frumosi, mai sanatosi si mai plini de viata ca oricand, si va mai asteptam cu drag la activitatile si evenimentele noastre!
                                      Organizatorii,

                                           Cercul “Prietenii Japoniei”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu