vineri, 25 aprilie 2014

Invitatie - Fund raising dinner/ Cina cu strangere de fonduri - Sambata, 26 apr., orele 18:00

Dragi iubitori de arta si cultura japoneza,
dragi prieteni,

Este intotdeauna o placere pentru noi sa putem sa umplem din cand in cand cate o particica din timpul vostru cu momente interesante, relaxante si informative, in cardul intalnirilor noastre de cultura, dar si a diferitelor activitati pe care le-am organizat de-a lungul timpului la Cercul “Prietenii Japoniei”. Am incercat intotdeauna sa facem intalnirile noastre accesibile tuturor sau cel putin sa reducem costurile pe care voi ar trebui sa le suportati la minimum, dorind sa pastram in continuare acest principiu. Vremurile in care traim insa, ne permit tot mai greu sa existam sub aceasta forma, orice actiune din partea noastra necesitand timp si bani, fapt pentru care suntem nevoiti sa apelam la bunavointa voastra, a celor care pot si doresc sa sustina promovarea culturii japoneze in Romania, pentru a putea merge mai departe.
Va punem la dispozitie o cale placuta de a face acest lucru, invitandu-va pe fiecare sambata, 26 aprilie, orele 18:00 – 21:00, la adresa Ceainariei “Sakura”, Str. Calea Motilor, Nr. 48, la un Fund Raising Dinner(Cina pentru ridicare de fonduri), unde contra unei donatii minime de 10 lei/persoana, veti putea servi mancare japoneza pregatita de catre noi, Asociatia Cercul “Prietenii Japoniei”, si sa asistati la o prezentare a activitatilor pe care le-am derulat pana in ziua de azi, si a planurilor pe care le avem pentru viitor, in vederea incurajarii si sustinerii acestora.
Vom avea nevoie de cativa voluntari pentru pregatiri, doritorii sa ajute fiind invitati sa ne anunte ora de la care sunt dispusi sa soseasca in acest scop. Multumim in avans!
Va asteptam cu drag!
Echipa,
Cercul “Prietenii Japoniei”

P.S. De asemenea, va rugam sa anuntati in timp util participarea dumneavaostra la acest eveniment. Va multumim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu