marți, 14 octombrie 2014

クルジュにようこそ! - 18 oct., orele 18:00-20:00

  Ne vedem inconjurati din toate partile de toamna: temperaturi mai scazute, frunze multicolore, bunatati de sezon, miresme imbietoare provenite de la un compot de mere sau de la o placinta cu dovleac etc. Si totusi vara pare sa nu fi disparut in intregime. Cerul senin si adierea calduta din timpul zilei ne cheama sa ne bucuram din plin de aceasta tranzitie lenta, dar spectaculoasa a naturii. Frunzele odata verzi ne incanta acum privirea prin transformarea lor miraculoasa, facandu-ne sa ne oprim in loc si, asemeni japonezilor, sa privim cu entuziasm si admiratie aceste metamorfoze.

              Aceasta tranzitie inspre toamna nu se resminte doar in natura, ci si in vietile noastre, in activitatile noastre. Astfel, inspirati de frumusetile darurilor de toamna si insufletiti in a aduce varietate si culoare in vietile noastre de zi cu zi, Cercul "Prietenii Japoniei" va invita cu drag, Sambata, 18 octombrie, de la orele 18:00, la prima intalnire a cercului din acest an universitar.
Intalnirea va avea loc pe Calea Motilor, nr. 48, la aceeasi adresa ca si Ceainaria cu specific japonez, Sakura. Intrucat este un nou inceput, dar si din dorinta de a le ura un calduros "bun venit" celor noi si un prietenos "bine ati revenit" celor mai vechi, aceasta intalnire va avea drept subiect o tematica introductiva.

              Din motive organizatorice,va rugam, asadar, ca si pana acum, sa confirmati in timp util prezenta dumneavoastra la intalnirea de sambata prin e-mail sau telefon.
De asemenea, va reamintim ca Vineri, 17 octombrie, de la orele 18:00, va avea loc intalnirea Cercului de lectura , intalnire in cadrul careia va fi citita si discutata fabula 牛/Vaca , de 高村光太郎/Takamura Koutarou.



                            Va asteptam cu drag,
                                          Organizatorii,
                                                        Cercul "Prietenii Japoniei"    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu