vineri, 23 noiembrie 2012

Activitati culturale - 26-30 noiembrie


Va multumim pentru participarea la evenimentul nostru deosebit, concertul de muzica Gospel enka al drei Kyoko Murakami si va transmitem multumirile dansei si pe aceasta cale. Speram ca a fost o experienta memorabila pentru dumneavoastra si dorim sa facem posibile cat mai multe astfel de evenimente. Cei care nu ati putut lua parte la concertul de joi, veti mai avea sansa sa o intalniti si sa o auziti cantand pe dra Murakami sambata, 24 noiembrie, intre orele 18:00 - 21:00, asa cum am anuntat deja intr-un email anterior.

Mergand insa mai departe, va anuntam ca in saptamana urmatoare, 26 - 30 noiembrie, la ceainaria cu specific japonez, “Sakura”, vor avea loc urmatoarele activitati:
·         Marti, 27 noiembrie, orele 18:00 - 20:00 - Cenaclu literar de Haiku.
·         Miercuri, 28 noiembrie, orele 18:00 - 19:30 - “Lectura de placere”, unde vom avea discutii libere pe tema literaturii japoneze. Tema aleasa pentru aceasta intalnire este romanul“Vuietul Muntelui” de Yasunari Kawabata, care va fi citit in prealabil de catre participanti.

Va asteptam cu drag la aceste evenimente, si oricand la ceainarie la un ceai cald, in timpul programului ceainariei, de luni pana vineri, intre orele 12:00 - 20:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu