vineri, 12 august 2011

Seara speciala cu scop umanitar - Sambata, 13 august, orele 17:00


              Dragi iubitori de arta si cultura japoneza,
                  Dragi prieteni,

              Va multumim tuturor pentru sustinerea si dedicarea fata de Japonia, pentru cultivarea acestei pasiuni alaturi de noi. De asemenea, multumim pentru dovada de prietenie pe care ati aratat-o fata de cei in suferinta din zona Tohoku, Japonia.

Astazi se implinesc exact 5 luni de la devastatorul cutremur din 11 martie care alaturi de valurile uriase tsunami au provocat pagube umane si materiale enorme in Japonia. Nemaifiind insa o stire pe prima pagina in anunturile de pe glob, lumea incepe sa uite de necazul care a avut loc si de nevoile pe care acesta le-a lasat in urma. Cu toate acestea eforturile de reabilitare continua si noi dorim sa fim in continuare implicati.
In sensul acesta Sambata, 13 august, incepand cu orele 17:00, Cercul “Prietenii Japoniei” in colaborare cu Ceainaria cu specific japonez, Sakura de pe strada Motilor nr. 48, continua proiectul “Sustinem Japonia”cu o Seara speciala cu scop umanitar care va cuprinde:
> marturia unei romance, Simona Nishida, din Japonia care a trecut experienta cutremurului devastator din 11 martie 2011 locuind in orasul Iwaki la 60 km distanta de centrala nucleara din Fukushima.
> raportul d-lui Katsutaro Kawai care a vizitat pentru ajutorare in luna mai zona afectata de tsunami.

                            Sunteti asteptati cu drag alaturi de noi,
Organizatorii

Va reamintim de asemenea ca saptamana viitoare Ceainaria va gazdui evenimentele:
l  TEA PARTY – Miercuri, 17 august, orele 16:00 ~ (Detalii in atasament) (Precizam ca a aparut modificare de data fata de cea din calendarul trimis. Multumim pentru intelegere)



l  CLUB DE SAH – Joi, 18 august, orele 16:00~



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu