marți, 14 iunie 2011

Invitatie la picnic - 18 iunie, orele 16:00

                                          Dragi prieteni,

   Ce frumoasa e vara atunci cand ne putem bucura de aerul cald si de privelistile colarate pe care ni le dau campurile inflorite sau padurile inverzite. Cine nu ar vrea sa iasa la iarba verde pe o vreme buna ca si aceasta?
Sperand ca si studentii isi vor putea lua o pauza de invatat, Sambata dupa-masa, 18 iunie, va invitam sa iesiti alaturi de noi in natura. Vom pregati carne la gratar, ne vom juca si vom discuta unii cu altii despre experiente trecute si planuri de vacanta. D-l Katsutaro Kawai tocmai s-a intors din Japonia si ne va impartasi impresii din calatorie, aducand-ne totodata vesti privitoare la recuperarea zonei afectata de tsunami si cutremurul din 11 martie anul curent.
Ne vom intalni la ora 16:00 in statia de tramvai Bucium, ultima statie in cartierul Manastur (imediat dupa Mc. Donald`s, pentru cei care nu stiti). Puteti aduce cu voi suc, snack, fructe sau dulciuri, la alegere, cu dorinta de a preciza in avans pentru a ne completa reciproc. J
In cazul in care ploua ne vom intalni pe Motilor 48 si vom face gratarul pe terasa, daca sunteti de acord. ;)
Va asteptam cu drag si voie buna.

                       Organizatorii,
                         Cercul “Prietenii Japoniei”
*Din motive organizatorice va rugam sa confirmati in timp util participarea dumneavoastra la intalnire. Va multumim!

**Va reamintim ca in zilele urmatoare Ceainaria cu specific japonez, Sakura, str. Motilor, nr. 48, va gazdui urmatoarele evenimente culturale:
l  Joi, 16 iunie, orele 18:00 – 20:00 – Atelier de desen
l  Marti, 21 iunie, orele 18:00 – 20:00 – Cenaclul literar, Haiku



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu