sâmbătă, 8 februarie 2014

Evenimente culturale in perioada 10-14 feb.



“Dragostea nu va pieri niciodata” este unul din crezurile care ne face sa mergem mai departe de multe ori, indiferent de greutati si de nevoi. Uneori simtim ca desi avem tot ce am putea avea nevoie si nu avem dragoste, nu avem nimic; alte ori simtim ca desi nu avem nimic, dar avem dragoste, nu mai simtim nevoia de altceva si suntem fericiti. Cercul “Prietenii Japoniei” va doreste tuturor sa aveti parte de dragoste, in multitudinea formelor ei, cu ocazia zilei de 14 februarie care o sarbatoreste, unul din cele mai frumoase lucruri care au existat vreodata.
Va anuntam ca in aceasta saptamana, saptamana, 10 – 14 februarie, la Ceainaria cu specific japonez, “Sakura”, situata pe Str. Calea Motior, nr. 48, vor avea loc urmatoarele activitati si evenimente:
-          Marti, 11 februarie, orele 18:00 – 20:00Atelier Origami pentru avansati. Vom realiza un model de minge florala kusudama, numit Morning Glory.
-          Vineri, 14 februarie, orele 18:00 – 19:30 – Club de sah japonez, Shogi.

*** De asemenea va anuntam ca vineri, 14 februarie, va asteptam la ceainarie cu o oferta speciala pentru cupluri: doua seturi matcha + o mica surpriza, la pretul de 30 de lei. ***
                   Va asteptam cu drag la ceainarie!
                                     Organizatorii,
                                                        Cercul “Prietenii Japoniei”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu