luni, 2 decembrie 2013

Calendarul activitatilor- Decembrie 2013


                   Timpul a zburat parca pe nesimtite si iata-ne in pragul ultimei luni din acest an, primii fulgi de nea anuntand trecerea in noul sezon. Parca doar ieri ne faceam planuri pentru anul care ne statea in fata, gandindu-ne cum sa facem lucrurile mai bine si sa ne apropiem mai mult de calea fericirii noastre. Daca nu ati reusit sa va duceti inca planurile la bun sfarsit, va amintim ca mai aveti o luna intreaga in fata in acest an, in care puteti sa traiti pentru voi insiva, sa va indepliniti visele si dorintele personale, pe care le-ati amanat si le-ati pus mereu de o parte pentru ca stateau in calea lucrurilor “importante”.
                  
                   In alta ordine de idei, va anuntam ca in saptamana urmatoare, 2 - 6 decembrie, la Ceainaria cu specific japonez, “Sakura”, situata pe str. Calea Motilor, nr.48, vor avea loc urmatoarele activitati:
                   - Marti, 3 decembrie, orele 18:00 - 19:30 - Atelier Origami - vom realiza un model de trandafir cu codita (Kawasaki);
                   - Miercuri, 4 decembrie, orele 18:00 - 19:30 - “Lectura de placere” - cerc de lectura pe teme cultural japoneze. Vom discuta pe baza textelor “Poveste” si “Filozofie” de Yukio Mishima (3 pagini). Textele pot fi gasite si citite la Ceainaria “Sakura”;
                   - Vineri, 6 decembrie, orele 18:00 - 19:30 - Club de sah japonez, Shogi.
               
                  Mai jos puteti urmari calendarul activitatilor pentru luna decembrie.
    Va asteptam cu mare drag la toate aceste activitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu