vineri, 2 august 2013

Evenimente culturale in perioada 6-10 august

Dorim sa va aducem la cunostinta calendarul activitatilor pentru luna in curs, luna august. Dorim sa va anuntam ca in perioada 18 august - 2 septembrie, ceainaria “Sakura” va fi inchisa.
                   Pana atunci insa, dorim sa va anuntam ca in saptamana urmatoare, saptamana 6 - 10 august, la ceainaria cu specific japonez, “Sakura” vor avea loc urmatoarele activitati:

                   - Marti, 6 august, orele 18:00 - 19:30 - Atelier origami pentru incepatori, unde vom realiza un model de rama foto. Oricine este binevenit.
      - Joi, 8 august, orele 19:00 - 20:30 - Club de desen - pasionatii de arta desenului sunt invitati sa desenam impreuna si sa ne relaxam, indiferent de cat de bine stiti sa desenati. Tema propusa pentru aceasta intalnire va fi “perseverenta”. Vom pune la dispozitie instrumente de desen, insa va recomandam sa va aduceti cu voi instrumentele preferate pentru a va putea exprima cat mai liber!

                   - Vineri, 9 august, orele 18:00 - 19:30 - Club de sah japonez, Shogi. Vom juca acest interesant si complex joc japonez, timp in care ne vom relaxa si ne vom simti bine. Atat incepatorii cat si cunoscatorii sunt bine veniti!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu