joi, 13 iunie 2013

Tea Party in Kimono - Invitatie - Sambata, 15 iunie

                   Calendaristic, ne inscriem in prima jumatate a primei luni de vara, insa vremea ne duce tot mai mult cu gandul la toamna. Ne bucuram insa azi de o zi insorita aici la Cluj-Napoca, si visam la zilele frumoase de vara in care vom putea iesi la o plimbare relaxanta, fara sa fim nevoiti sa tinem umbrela mereu la indemana.
                   Vreme buna, vreme rea, noi staruim inainte, dorind sa va invitam de aceasta data sambata, 15 iunie, intre orele 18:00 - 21:00, la o seara Tea Party in Kimono, ce va avea loc la Ceainaria cu specific japonez, Sakura”, pe str. Calea Motilor, nr. 48. Doritorii sa participe sunt incurajati sa poarte kimono-uri japoneze, sau alte tipuri de imbracaminte orientala, pentru o atmosfera deosebita. 
Vom discuta pe teme culturale japoneze, vom servi ceai japonez si vom face diferite lucruri interesante, intr-o seara in care incercam sa ne deconectam de la cotidian si sa ne relaxam. La acest eveniment nu exista o taxa de participare, insa participantii sunt incurajati sa consume produse japoneze din meniul ceainariei.
                   Din motive organizatorice, va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la aceasta intalnire!
                                    

                                     Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu