luni, 13 mai 2013

Evenimente culturale in perioada 13-17 mai 2013


    Dorim sa va aduncem la cunostinta programul activitatilor pentru saptamana in curs, saptamana 13 - 17 mai, activitati ce vor avea loc la Ceainaria cu specific japonez, "Sakura", localizata pe Str. Calea Motilor, nr.48.

                - Marti, 14 mai, orele 18:00 - 19:30 - Atelier origami pentru avansati. Vom realiza narcise origami, un model impresionant, cu nivel de dificultate apropiat de cel al fulgului de nea. Va fi o experienta interesanta!
                - Joi, 16 mai, orele 18:00 - 19:30 - Proiectie de film japonez - Vom proiecta filmul japonez de comedie numit Sushi Oji - Regele Sushi-ului -episoadele 3 si 4, in continuarea proiectiei ce a avut loc sambata, in cadrul intalnirii Cercului "Prietenii Japoniei". Pentru cei care nu au participat la intalnirea de sambata, in primele 2 episoade aflam despre Sushi Oji, un tanar al carui tata, maestru de sushi, a fost ucis de un peste urias, lucru care l-a marcat, provocandu-i frica de ochii de peste. Astfel, tanarul nu mai poate sa prepare sushi. Reuseste totusi sa isi controleze intr-o oarecare masura aceasta frica si sa isi arate calitatile de bucatar sushi, castigand o competitie. In continuare, Sushi Oji, afland ca mama sa inca traieste, porneste in cautarea acesteia, parasind mica insula din Okinawa, unde a crescut, si aventurandu-se in metropola japoneza. Oare ce incercari il vor astepta acolo?
                Vineri, 17 mai, orele 18:00 - 19:30 - Clubul de sah japonez, shogi.
               
                                Va asteptam cu mare drag la aceste activitati!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu