luni, 14 ianuarie 2013

Evenimente culturale in per. 14- 18 ianuarie


  Va anuntam ca in saptamana 14 - 18 ianuarie, la Ceainaria cu specific japonez, “Sakura”, vor avea loc urmatoarele activitati si evenimente:
    Miercuri, 16 ianuarie, orele 18:00 - 19:30 - Hatsugama - prima Ceremonie a Ceaiului din an. In Japonia se acorda mare atentie lucrurilor pe care le facem in noul an pentru prima data, cum ar fi prima vizita la templu, primul haiku, prima caligrafie, care au rolul de a da tonul pentru anul care vine, la toate aceste activitati. Va invitam cu drag la ceainarie, sa luati parte la Hatsugama - prima noastra ceremonie a ceaiului din anul 2013. Asistarea la ceremonie este gratuita, costul pentru doritorii sa participe la demonstratie fiind de 10 lei.
    Vineri, 18 ianuarie, orele 18:00 - 19:30 :
            - Club de sah japonez, shogi.
             - Cerc de lectura.
 Pentru participarea la acest evenimet, participantii vor fi citit textul “Pinii crescuti laolalta, care poate fi gasit in cartea “Teatru No: No cu zei, No cu razboinici, No cu duhuri de femei, No din lumea oamenilor, No cu demoni”, trad. Stanca Cionca, ed. Univers, Bucuresti , 1982, pp.25-37., sau in varianta xerox, la Ceainaria “Sakura”.
                   Va asteptam cu drag la aceste evenimente!
                                     Organizatorii,
                                            Cercul “Prietenii Japoniei”

*Da, activitatile de vineri, 18 ianuarie, vor avea loc in acelasi interval orar.
**Din motive organizatorice, va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la evenimentul Hatsugama. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu